SATUMER Üniversitemizin Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin ÇETİNSÖZ ile iş birliği toplantısı gerçekleştirdi.

• 05 Aralık, 2023

SATUMER Müdürü Prof. Dr. Atıf BAYRAMOĞLU ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Selçuk Eren ÇANAKÇI, Sağlık Turizmi alanında yapılacak çalışmalar kapsamında Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin ÇETİNSÖZ ile faaliyetler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu. Yapılacak çalışmalar hakkında yol haritası çizilmeye çalışılan toplantı için, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.